ЖИТТЯ

Валерій Хомич та Ірина Волженцева з університету Переяслава стали Заслуженими працівниками освіти України

Двоє представників переяславського університету стали Заслуженими працівниками освіти. Хто вони?

Двоє науковців Університету Григорія Сковороди в Переяславі – кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри цифрових технологій навчання Валерій Хомич та докторка психологічних наук Ірина Волженцева – отримали звання “Заслужений працівник освіти України”. Відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський ще наприкінці вересня. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт університету.

“За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм” загалом відзначили майже сотню українських освітян.

Напередодні Дня працівника освіти України Володимир Зеленський провів особистий прийом та нагороджував удостоєних. Проте з певних причин сковородинівські науковці змогли отримати свої посвідчення лише 8 листопада від Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета.

“Ця нагорода – визнання не лише моєї особистої роботи, а визнання роботи та здобутків всього Університету Григорія Сковороди в Переяславі. З ним моє життя пов’язане 31 рік. Пройшов шлях від викладача до проректора, нині завідувача кафедри. Передусім я вдячний Віктору Петровичу Коцуру з яким ми 16 років пліч-о-пліч працювали заради розбудови нашого закладу, зміцнення його іміджу на теренах України”, – зазначив Валерій Хомич у коментарі пресслужбі університету.

“Я вдячна міністру освіти і науки, керівництву нашого університету, що гідно оціили мій професійний патріотизм, наукові творчі досягнення, плідну педагогічну діяльність і наукову відповідальність за долю України. Могутня процвітаюча держава починається саме з університетських аудиторій, де студенти здобувають необхідний багаж знань, вмінь і навичок, з яким потім впевнено крокують у майбутнє”, – сказала Ірина Волженцева.

Нагадаємо, що нещодавно в переяславському університеті відкрили оновлене укриття. Воно обладнане всіма зручностями: там можна і навчатися, і проводити різноманітні заходи.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору