ЖИТТЯ

На Київщині заборонили використання святкової ілюмінації: кому та чому

На Київщині заборонили використання святкової ілюмінації. Що це означає?

На території Київської області заборонили використання святкової ілюмінації – гірлянд, світлових декорацій тощо. Рішення прийняли на Оперативному штабі ради оборони Київської області. Про це 10 листопада ввечері повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба у своєму Telegram-каналі, передає Інформатор.

Рішення стосується комерційних, комунальних і державних об’єктів, зокрема вулично-дорожньої мережі, скверів, парків, ялинок, а також приватних володінь.

“Світлові декорації новорічних ялинок, парків, вулиць залишимо на потім. Ми чинимо спротив ворогу, який здійснює енерготерор нашої країни. Максимальна економія електроенергії – це наш цивільний фронт сьогодні. Обов’язково переможемо!” – написав Кулеба.

Нагадаємо, що 11 листопада на Київщині ввели екстрені графіки відключень електроенергії. Стабілізаційні графіки зараз не діють.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору