ЖИТТЯ

Побачення за 1300 гривень та спроба самогубства: як минуло 10 листопада для поліції Переяслава

За добу 10 листопада переяславські поліцейські мали 28 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 10 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:45. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що кілька днів тому невідомі зняли з її банківської картки 4000 гривень. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство).

11:13. Лецьки (Циблівська ТГ). Патрульні затримали чоловіка 1983 р.н., у якого знайшли речовину, схожу на канабіс. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

11:19. Переяслав. Надійшло повідомлення, що в одному з міських кафе бармени розмовляють російською мовою, хамлять та лаються. Згодом працівники закладу повідомили, що розібрались в ситуації самостійно.

12:40. Переяслав. Надійшло повідомлення, що в магазині косметики дівчина викрала дитячий зволожуючий крем та манікюрні ножиці. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

14:20. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що місяць тому з її кредитної картки зникло чотири тисячі гривень, а ще через 11 днів – 530 гривень. Запідозрила, що картку міг викрасти її брат. За цим фактом  відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185.

16:19. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що сусідський собака з’їв сімох її курок. Наразі за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

18:50. Лецьки (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що домовився з дівчиною про побачення за 1300 гривень. Надіслав їй гроші, а дівчина на побачення не приїхала і тепер не відповідає на дзвінки. Пізніше, зв’язавшись в телефонній розмові із заявником, він повідомив, що наряду поліції не потребує.

22:05. Дем’янці (Переяславська ТГ). Поліції повідомили, що жінка випила таблетки та вживала алкоголь – намагалася покінчити життя самогубством. Згодом в телефонній розмові повідомили, що госпіталізації та наряду поліції не потребують.

22:06. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що в під’їзді будинку між другим та третім поверхом виявили підозрілий маленький пакет. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що в пакеті чипси.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що на Київщині 11 листопада розпочались екстрені відключення світла. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору