Інформатор Переяслав

ГРОШІ

Рух вулицею Золотоніське шосе у Переяславі перекриють: там розпочався капітальний ремонт

Що відомо про ремонт на вулиці Золотоніське шосе у Переяславі? Зібрали все в одній публікації.

10 листопада на вулиці Золотоніське шосе у Переяславі розпочався капітальний ремонт дорожнього покриття. Виконує його приватне акціонерне товариство “Броварське шляхово-будівельне управління №50”. Роботи обійдуться міському бюджету в 6 мільйонів 229 тисяч 733 гривні 23 копійки. Про це повідомляє Інформатор.

Згідно з тендерною документацією, завершити ремонт повинні до 21 листопада. Виконати мають зокрема таке:

  • холодне фрезерування асфальтобетонного покриття на площі 1000 кв. метрів;
  • улаштування покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей асфальтоукладальником при ширині смуги до 3,5 м (на тій же площі);
  • укріплення узбіччя гравійною (щебеневою) сумішшю товщиною 7 см (на тій же площі).

Міський голова Переяслава Вячеслав Саулко на своїй Facebook-сторінці повідомив, що 10 та 11 листопада рух вулицею буде обмежений, а 11 та 12 листопада перекритий повністю. “У зв’язку з початком проведення капітального ремонту дорожнього покриття вулиці Золотоніське шосе протягом 10-11 листопада рух цією вулицею буде обмежений. В період 12-13 листопада (субота, неділя) рух вулицею (в межах вулиці Богданова та виїзду з міста) буде ПЕРЕКРИТИЙ. Просимо поставитись із розумінням та завчасно планувати свої поїздки”, – написав він.

Зазначимо, що на капітальний ремонт дороги на Золотоніському шосе передбачили 7 мільйонів 766 тисяч 882 гривні із міського бюджету. 5 мільйонів гривень надійшли з резервного фонду місцевого бюджету. 2 мільйони 89 тисяч 106 гривень передбачені для відділу капітального будівництва та ЖКГ на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури. А ще 953 тисячі 44 гривні отримали за рахунок перевиконання плану щодо доходів з податків, чистого прибутку комунальних підприємств та інших надходжень.

Під час тендерних торгів “Броварське шляхово-будівельне управління №50” запропонувало виконати ці послуги за 6 мільйонів 229 тисяч 733 гривні 23 копійки і обійшло в торгах ТОВ “Інноваційне місто” зі Шкарівки, що на Білоцерківщині (пропозиція – 7 мільйонів 486 тисяч 565 гривень 52 копійки).

Нагадаємо, що наприкінці вересня на Золотоніському шосе провели ямковий ремонт. Як зазначив Саулко, це зробили коштом благодійників.

Віталій Усик

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору