ЖИТТЯ

Батько погрожує підпалити будинок, а мати втратила зв’язок із сином: як минуло 11 листопада для поліції Переяслава

За добу 11 листопада переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 11 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:00. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що втратила зв’язок зі своїм сином. Він бере участь у бойових діях на околицях міста Бахмут Донецької області. Наразі встановлюють місце перебування чоловіка.

14:11. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення, що біля села на автошляху Бориспіль-Переяслав сталась ДТП між Mercedes та пікапом (марку не вказали). Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:35. Переяслав. Жінка повідомила, що біологічний батько неодноразово погрожував підпалити її будинок. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку.

12 листопада, 1:25. Переяслав. Чоловік поскаржився, що щовечора його сусіди гучно слухають музику та заважають відпочивати. Врешті конфлікт врегулювали мирним шляхом.

6:38. Переяслав. Заявниця повідомила, що протягом вчорашнього дня відомий їй чоловік викрав лавочку з-під її будинку. На місці події жінки не було, коли приїхали поліціянти. Як стверджують сусіди, вона психічнохвора, неодноразово здійснювала неправдиві виклики.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Ташані (Ташанська ТГ) та Соснові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі триває капітальний ремонт на вулиці Золотоніське шосе. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору