ЖИТТЯ

Труп на цвинтарі та “зґвалтування” дядьком: як минуло 12 листопада для поліції Переяслава

За добу 12 листопада переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 12 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:13. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Інспектор поліції повідомив про затримання чотирьох чоловіків на автомобілі ГАЗель. Вони спиляли 4 дерева твердої породи. За цим фактом склали протокол за ч. 1 ст. 246 ККУ (Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду).

16:38. Пристроми (Студениківська ТГ). Староста села повідомив, що на цвинтарі виявили труп місцевої жительки. Її знайшли біля могили співмешканця. Жінка до цього вживала алкоголь. Ознак насильницької смерті не виявили. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

17:18. Переяслав. Чоловік повідомив поліції, що сусіди пиляли дерева і вони впали на дроти електромережі. Через це сталось електрозамикання – у заявника загорілись пральна машина та роутер. Пожежу погасили самостійно. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що справді стались перебої в електромережі. У тих, в кого вийшли з ладу електроприлади, відібрали заяву та пояснення. За цим фактом проводять перевірку, встановлюватимуть суми збитків.

19:03. Переяслав. Поліції повідомили, що в супермаркеті затримали чоловіка, який викрав товар на 100 гривень. За цим фактом відібрали матеріали, наразі проводять перевірку.

19:10. Семенівка (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що її дядько побив, затягнув до кімнати та зґвалтував. Приїхавши на місце події, поліціянти встановили, що і заявниця, і її дядько перебувають у стані сильного алкогольного сп’яніння. У лікарні Переяслава жінка пройшла медичний огляд, слідів зґвалтування не виявили, але статевий акт підтвердили. У неї – закрита черепно-мозкова травма. За цим фактом склали протокол за ч. 1 ст. 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження).

21:45. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що 11 листопада зникла її донька 1982 р.н. Прибувши на місце події, поліціянти відібрали пояснення в чоловіка “зниклої”. Той розповів, що його дружина наразі перебуває в Нідерландах на роботі. Заявниці про це не розповіли, тому що перебувають з нею у неприязних стосунках.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Виповзках (Ташанська ТГ), Вовчкові (Переяславська ТГ) та Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 11 листопада на Переяславщині сталася ДТП. Деталі дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору