ЖИТТЯ

Відкритий перелом та рвані рани обличчя: на Переяславщині жінка на авто в’їхала у відбійник

За дві доби переяславські поліцейські мали 49 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 13 та 14 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 49 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13 листопада, 9:55. Дем’янці (Переяславська ТГ). Староста села повідомив, що протягом останніх днів невідомі викрали з церкви речі. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву та матеріали, провели огляд місця події.

17:10. Переяслав. Чоловік сповістив про бійку підлітків біля Стогніївського містка. Прибувши на місце події, поліціянти нікого не виявили, заявник на телефонні дзвінки не відповідав.

14 листопада, 8:36. Переяслав. Медики повідомили, що до приймального відділення звернулась жінка з переломом руки. Сказала, що тілесні ушкодження отримала у ДТП. Згодом надійшла заява про нерозгляд повідомлення.

11:11. Студениківська ТГ. Поліції надійшло повідомлення про те, що на трасі Київ-Харків поміж Березанню та Яготином сталась ДТП. 42-річна водійка не впоралась із керуванням і в’їхала у металевий відбійник. У неї – відкритий перелом передпліччя та рвані рани обличчя. Постраждалу госпіталізували до лікарні у Березані.

11:34. Переяслав. Військові повідомили, що затримали двох чоловіків, які викрали кабель. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку.

18:05. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що невідомий чоловік побив скло у ломбарді, погрожував працівниці забрати гроші, сказав, що чекатиме її, коли та йтиме додому. Одначе нічого не викрав. Прибувши на місце події, поліціянти опитали і відібрали заяву та пояснення. Обстежили прилеглу територію, порушника не знайшли. Наразі триває перевірка.

15 листопада, 3:46. Переяславське (Студениківська ТГ). Патрульні зупинили авто, в якому виявили каністри із дизельним пальним та шланги. Де взяв пальне, водій пояснити не зміг. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала дев’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): по дві у Переяславі, Денисах (Ташанська ТГ) та Гайшині (Переяславська ТГ), по одній у Мазінках (Переяславська ТГ), Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 14 листопада на Переяславщині автомобіль Renault насмерть збив 67-річного чоловіка. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору