ЖИТТЯ

Баскетбольна тренерка Ірина Бикова із Переяслава потребує допомоги: зараз вона у реанімації

Ірина Бикова із Переяслава потребує допомоги. Відома баскетбольна тренерка наразі у реанімації.

Тренерка з баскетболу та організаторка обласної дитячої ліги Ірина Бикова з Переяслава тяжко захворіла. Вона потребує фінансової допомоги. Про це повідомили на Facebook-сторінці Аматорської баскетбольної ліги, передає Інформатор.

“Зараз вона знаходиться в реанімаціі та бореться за своє життя”, – йдеться у повідомленні. Допомогу можна надіслати на картку її сестри 4149 4998 0242 4927 (Тесля Альона Сергіївна).

Ірина Бикова – майстер спорту з баскетболу. У спортивній школі Переяслава працює з 2002 року разом із мамою та сестрою. Команди, якими опікується Ірина Бикова та її мати Алла Бикова, беруть участь у чемпіонатах України та чемпіонатах області. Щорічно вихованці цих тренерок стають чемпіонами та призерами змагань.

Нагадаємо, що раніше ми показували, в яких умовах у Переяславі виховують баскетбольних чемпіонок. Відеосюжет – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору