ЖИТТЯ

На Київщині наразі діють екстрені відключення світла: повідомили ДТЕК

На Київщині наразі діють аварійні відключення світла. Планові графіки поки недійсні. 

17 листопада з 5:00 до 24:00 діють відключення електроенергії у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях. Повідомляють екстрені відключення. Про це написала пресслужба “Укренерго”, передає Інформатор.

ДТЕК Київські Регіональні Електромережі повідомили на своєму сайті, що графіки аварійних відключень, які склали раніше, наразі не актуальні.

Переяславщина – у другій групі відключень, відповідно 17 листопада без світла вона мала б залишатись у такі часові проміжки: із 4:00 до 8:00, із 12:00 до 16:00 та 20:00 до 00:00.

З повним графіком можна ознайомитись за посиланням.

“Через різке похолодання зросло споживання електроенергії в тих регіонах України, де вже відновлено електропостачання після масованих ракетних ударів 15 листопада по енергетичній інфраструктурі. Це ще більше ускладнило, й без того непросту ситуацію в енергосистемі.
Енергетики вимушені застосувати більший обсяг обмежень”, йдеться у повідомленні.

Також додали, що це необхідний захід для збереження стабільності енергосистеми після вже шостої прицільної ракетної атаки рашистів по енерегооб’єктах. Ремонтні бригади працюють цілодобово над відновленням понівеченої інфраструктури, щоб повернути світло українцям.

Нагадаємо, що компанія XataNet працює понаднормово в умовах відключення електроенергії. Що саме роблять та що планують у випадку блекауту, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору