ЖИТТЯ

Жінка перейшла за посиланням та втратила 15 тисяч гривень: як минуло 16 листопада для поліції Переяслава

За добу 16 листопада переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 16 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

08:15. Переяслав. Син потерпілої повідомив, що поки його мати була на дворі, будинок був відчинений, а в той час невідомі потрапили всередину, викрали мобільний телефон, гроші та документи. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

10:14. Переяслав. Заявник повідомив, що невідомий чоловік підпалив ліс, наразі відбувається пожежа. Відомо, що інформація не підтвердилась, а лісники проводили санітарне випалювання чагарників.

10:49. Переяслав. Жінка повідомила, що її сусід палить листя та не реагує на зауваження. Відомо, що в ситуації розібрались самостійно, а багаття погасили до приїзду працівників поліції.

13:30. Переяслав. В письмовій заяві жінка повідомила, що тиждень тому в соцмережі Instagram перейшла на сайт та замовила телефон, ввела дані своєї картки, після чого в неї зникли 15115 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство).

17:02. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що щойно сталася ДТП між авто Citroën та BMW. Згодом надійшло повідомлення про відміну виклику.

18:16. Переяслав. Заявниця повідомила, що їй словесно погрожує сусід фізичною розправою. Відомо, що конфлікт врегулювали мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі та Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що в Україні продовжили воєнний стан та загальну мобілізацію. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору