ЖИТТЯ

Коли саме на Переяславщині не буде світла 20 листопада

На Київщині тривають стабілізаційні відключення світла. Який графік сьогодні?

20 листопада у всіх регіонах України з 8:00 до кінця доби застосовуватимуться планові відключення електроенергії. Додаткових аварійних відключень не прогнозують. Про це повідомили у пресслужбі “Укренерго”, передає Інформатор.

Переяславщина – у другій групі відключень, відповідно 20 листопада без світла вона залишатиметься у такі часові проміжки: із 8:00 до 12:00 та із 16:00 до 20:00.

З повним графіком можна ознайомитись за посиланням.

“19 листопада нам вдалося дещо пом’якшити обмеження споживання. Ми продовжуємо працювати, щоб повернути світло українцям, яке намагаються забрати рашисти, атакуючи ракетами наші енергоооб’єкти. Це складно, часом довше, ніж ми очікували, але ми знаходимо рішення, заживлюємо та тримаємо баланс в енергосистемі”, – йдеться у повідомленні “Укренерго”.

Нагадаємо, що ми нещодавно запитували в жителів Переяслава, чим вони займаються, коли немає світла. Результати – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору