ЖИТТЯ

Крадіжка горілки та конфлікт між водіями: як минуло 19 листопада для поліції Переяслава

За добу 19 листопада переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 19 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:33. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автівки Chrysler та Skoda. За цим фактом поліціянти відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

12:55. Переяслав. Заявник повідомив, що йому погрожує пістолетом невідома особа на автівці Volvo. О 12:57 поліція отримала повідомлення від водія Volvo. Він сказав, що стався конфлікт з водієм авто Chevrolet Niva. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

20:19. Переяслав. Охоронець супермаркету повідомив поліції про крадіжку пляшки горілки за 219 гривень. Крадія він затримав. За цим фактом зібрали матеріали, наразі проводять перевірку.

23:22. Козлів (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що у дворі ходять невідомі й світять ліхтариками. Зрештою виявилось, що це були електрики, які перевіряли мережу.

Нагадаємо, що 18 листопада на Переяславщині невідомі розбили в будинку вікно та викрали з холодильника продукти. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору