Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

ДТП стало більше, а у полі знайшли труп: як минуло 20 листопада для поліції Переяслава

За добу 20 листопада переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 20 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:09. Положаї (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що на полі в кукурудзі знайшли труп чоловіка 1957 р.н. Ознак насильницької смерті на ньому не було. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

9:53. Переяслав. Заявниця повідомила, що хтось зняв гроші з її банківської картки. За цим фактом склали протокол за ч. 1 ст. 190 ККУ (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

11:01. Переяслав. Поліції повідомили, що на базарі біля автостанції чоловік продає тютюнові вироби російського виробництва з-під прилавка. Заявник вказав, що продавець приїхав на авто Mercedes Sprinter. Прибувши на місце події, вказаного автомобіля поліціянти не виявили. Заявник на телефонні дзвінки не відповідав.

19:01. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП – зіткнулись автівки Skoda та Renault. Прибувши на місце події, поліціянти зібрали необхідні матеріали. За цим фактом стосовно чоловіка 1961 р.н. склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

20:58. Переяслав. Поліції повідомили про зіткнення автомобілів Mercedes та КамАЗ. Учасники події склали європротокол. До поліції надійшла заява про нерозгляд.

22:05. Переяслав. Також надійшло повідомлення, що авто Volkswagen Jetta в’їхало в паркан біля “будівлі податкової”. Заявник відмовився від написання заяви та пояснень.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 19 листопада у Переяславі в супермаркеті вкрали пляшку горілки. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору