ЖИТТЯ

На Переяславщині на дорозі біля села знайшли мертвого коня: що з ним сталося

За добу 21 листопада переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 21 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:58. Дівички (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що протягом ночі автомобіль ВАЗ під час руху пошкодив авто заявника Octavia. Учасники події розібрались самостійно. Поліціянти відібрали заяву про нерозгляд повідомлення.

13:19. Київ. Заявник повідомив поліції, що 19 листопада був учасником ДТП, де зіткнулись автівки Chevrolet та BMW. У справі розібрались самостійно, але заявнику тепер телефонують з погрозами та просять повернути 12 тисяч гривень. Згодом він розповів правоохоронцям, що перебуває в Києві, де і викликав працівників поліції.

16:04. Переяслав. Поліції повідомили, що біля будівлі швейної фабрики автомобілі припаркували з порушеннями ПДР. Прибувши на місце події, поліціянти не виявили таких автівок.

19:36. Соснова (Студениківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що в нього вдома син, донька та зять зберігають та вживають коноплі. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

20:03. Вовчків (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення, що при в’їзді в село біля дороги лежить мертвий кінь. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що кінь помер природнім шляхом. Він лежав на узбіччі, руху транспорту не заважав. Про це повідомили власникам тварини, старості села, вони мали зайнятись транспортуванням тіла.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 20 листопада на Переяславщині на полі в кукурудзі знайшли труп чоловіка. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору