ЖИТТЯ

Аспірантка УГСП серед кращих молодих вчених: Зою Тенькову відзначили стипендією імені Героя України

Аспірантку Університету Григорія Сковороди в Переяславі відзначили стипендією імені Героя України Ігоря Сердюка.

21 листопада відбулася церемонія відзначення учнів, студентів і молодих учених Полтавщини – стипендіатів стипендії Полтавської обласної ради імені Героя Небесної Сотні – Героя України Ігоря Сердюка. Серед них – здобувачка ІІ року навчання аспірантури Університету Григорія Сковороди в Переяславі спеціальності “032 Історія та археологія” Зоя Тенькова. Про це повідомили на сайті університету УГСП, передає Інформатор.

“Стипендія Ігоря Сердюка – це честь. Усіх прошу поширювати відомості про Ігоря Сердюка, про програми з європейської інтеграції, брати у них участь і сподіваюсь, що наступного разу ми будемо уже цю премію вручати після нашої перемоги”, – розповідає директор Департаменту освіти і науки ОВА Євген Кончаковський. За його словами, усього було надіслано близько 70 робіт.

Повідомляється, що стипендію імені Героя України Ігоря Сердюка отримують у рамках Обласної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021-2025 роки.

Зоя Тенькова – також, викладачка Відокремленого структурного підрозділу “Полтавський фаховий коледж нафти і газу Національного університету “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка””.

Нагадаємо, що у Переяславі проводить заняття з арт-терапії для дітей. Детальніше читайте за посиланням.

Фото взято із сайту університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору