ЖИТТЯ

У Переяславі попрощались із баскетбольною тренеркою Іриною Биковою: вона тяжко хворіла

У Переяславі попрощались із баскетбольною тренеркою Іриною Биковою. Вона тяжко хворіла.

Сьогодні, 23 листопада, у Переяславі на території лікарні попрощались із баскетбольною тренеркою та організаторкою обласної дитячої ліги Іриною Биковою з Переяслава, їй було 37 років. Жінка тяжко захворіла, для її порятунку збирали гроші. Відомо, що вона померла в реанімації. Про це повідомляє Інформатор.

Прощання розпочались об 11:30. Літургія, яку провів священник тривала близько години. Пам’ять загиблої прийшли вшанувати чимало людей. В більшості небайдужі, знайомі та вихованці жінки.

Вихованиця з баскетбольної команди жінки, Дарина Коваль поділилася: “Ірина Сергіївна – це втілення і уособлення людини, приклад з якої брав кожен, кого вона тренувала, та хто хоча б раз спілкувався з нею. Для мене є особливі спогади з нею. В 2018-2019 роках, вона забирала мене на змагання до Києва, тоді ми грали за команду “МОБІ-Бровари”. Вона давала мені величезну підтримку та досвід, за що я їй дуже вдячна.. Світла, неймовірно позитивна, щаслива, сяюча жінка. Для нас вона назавжди залишиться прикладом, до якого потрібно рівнятися. Нам дуже не вистачатиме нашого “моторчика команди””.

Ірина Бикова – майстер спорту з баскетболу. У спортивній школі Переяслава працювала з 2002 року разом із мамою та сестрою. Команди, якими опікувалась Ірина Бикова та її мати Алла Бикова, беруть участь у чемпіонатах України та чемпіонатах області. Щорічно вихованці цих тренерок стають чемпіонами та призерами змагань.

Світла пам’ять.

Нагадаємо, що у Переяславі попрощались з Героєм Андрієм Зражевським, який загинув на війні. Детальніше читайте за посиланням.

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору