ЖИТТЯ

Чоловіка побили невідомі особи, у нього черепно-мозкова травма: як минуло 22 листопада для поліції Переяслава

За добу 22 листопада переяславські поліцейські мали 13 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:15. Переяслав. В письмовій заяві жінка повідомила, що декілька днів тому, у місті Львів, у вуличному туалеті залишила свій телефон. Згодом телефон знайшла інша жінка та пообіцяла повернути його, але так і не повернула. Відомо, що матеріали цієї справи передали на розгляд до львівської поліції.

11:30. Переяслав. Жінка повідомила, що в сусідів відбувається бійка, можливо, чоловік б’є дружину. Відомо, що конфлікт врегулювали мирним шляхом.

12:13. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що на автостанції невідомий чоловік в стані алкогольного сп’яніння неадекватно поводиться. Прибувши на місце події, поліціянти не виявили вказану особу, а заявниця відмовилась від написання заяви.

13:59. Переяслав. Чоловік повідомив, що тільки що бачив, як викидають в річку сміття із авто. Відомо, що факт адміністративного порушення не підтвердився.

14:06. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення з приймального відділення лікарні, що тиждень тому чоловіка побили невідомі особи. Наразі, в нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та можливий перелом щелепи. За цією справою поліціянти відібрали заяву та пояснення, проводиться перевірка.

14:47. Переяслав. Жінка повідомила, що ввечері з двору викрали дитячий велосипед та мобільний телефон. За цим фактом поліціянти відібрали необхідні матеріали та проводять перевірку.

18:19. Переяслав. Жінка повідомила, що сусідка в стані алкогольного сп’яніння неадекватно себе поводить. Наразі за цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі, Дівичках (Дівичківська ТГ), Мазінках (Переяславська ТГ) та Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що в Переяславі померла тренерка з баскетболу Ірина Бикова, яка тяжко хворіла. Детальніше читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

 

 

Нагору