ЖИТТЯ

Померла баскетбольна тренерка із Переяслава Ірина Бикова: їй було 37 років

Тренерка з баскетболу Ірина Бикова померла. Вона тяжко хворіла.

Сьогодні, 22 листопада, померла тренерка з баскетболу та організаторка обласної дитячої ліги Ірина Бикова із Переяслава. Їй було 37 років. До цього вона перебувала в реанімації, оскільки тяжко захворіла. Для її порятунку збирали гроші. Про це повідомляє Інформатор.

“Висловлюємо глибокі та щирі співчуття з приводу цієї непоправної втрати батькам – Аллі Вікторівні та Сергію Івановичу, сестричці та донечці покійної. Немає слів, щоб висловити всю нашу тугу та скорботу… Неймовірно тяжко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті – ховати свою дитину”, – йдеться у повідомленні на сайті міськради Переяслава.

“Вона завжди надихала оточуючих своїм ставленням до справи та любов’ю до баскетболу. Іра була гравцем та тренером команди “Переяслав”, а також багато своєї енергії віддала організації обласної дитячої ліги. Важко усвідомити глибину втрати рідних Ірини”, – написали на Facebook-сторінці Федерації баскетболу України.

Ірина Бикова – майстер спорту з баскетболу. У спортивній школі Переяслава працювала з 2002 року разом із мамою та сестрою. Команди, якими опікувалась Ірина Бикова та її мати Алла Бикова, беруть участь у чемпіонатах України та чемпіонатах області. Щорічно вихованці цих тренерок стають чемпіонами та призерами змагань.

Світла пам’ять.

Нагадаємо, що раніше ми показували, в яких умовах у Переяславі виховують баскетбольних чемпіонок. Відеосюжет – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору