ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: Євгеній Мозговий розповів про природу біля “Любокраю”

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Що радить відвідати Євгеній Мозговий?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Сьогодні своїм улюбленим місцем поділивсь студент фінансово-економічного факультету університету Григорія Сковороди в Переяславі Євгеній Мозговий. Він радить відвідати “Любокрай”.

Як дістатися? Спочатку потрібно прямувати по Золотоніському шосе, потім по дорозі буде заправка, от біля неї потрібно звернути на право, і потім їхати весь час прямо, і там, по лівій стороні дороги буде “Любокрай”.

Чим це місце особливе? “Любокрай” особливий, це правда, особливий навіть тим, що це одне з найбільших місць де можна гарно провести час з компанією, а таких в Переяславі не дуже багато, також добре відпочити на природі, яка там дуже красива, від роботи та побуту, в літню пору побавитись у водоймі, яка поруч з охайним пляжем та лісом, пограти в волейбол та футбол і смачно поїсти, тобто там є все, для хорошого відпочинку.

Коли відкрила це місце? Для себе це місце я відкрив ще у 2020 році, коли ми з друзями прогулювались в “Музеї під відкритим небом”. Нам захотілось трішки перекусити, тому майже єдиним варіантом був “Любокрай”, туди ми і попрямували, там ми смачно поїли, пограли в волейбол та класно відпочили. Мені місце відразу сподобалось та запам’яталось.

Особлива згадка. Найбільше мені запам’яталось моє день народження, яке я там святкував, мені тоді виповнювалось 17 років. Святкував в колі друзів, ми чудово провели час на природі біля самого готелю, потім продовжили святкування в приміщенні. Гуляли ми аж до вечора. Загалом, це теплі та приємні спогади для мене. Ось так я і відмітив свої сімнадцять.

Ще кілька рекомендацій. Найкраще на мою думку місце для відпочинку, це все ж таки біля Дніпра. Воно у нас дуже красиве.

Нагадаємо, що тиждень тому в рубриці “Улюблені місця Переяславщини” Анжеліка Степанковська радила відвідати село Ташань, а саме парк та пам’ятник Пресвятої Богородиці. Детальніше, дізнавайтесь тут.

Яна Малишко

Фото території – з інтернету

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору