ЖИТТЯ

На Київщині 25 листопада діють і планові, і аварійні графіки відключення світла

Яка ситуація з постачанням електроенергії в Україні? Найсвіжіші дані від енергетиків.

Після останньої масованої ракетної атаки станом на 11:00 25 листопада енергетики забезпечили понад 70% потреб споживання в Україні. Першочергово подали живлення на об’єкти критичної інфраструктури в усіх областях: котельні, газорозподільчі станції, водоканали, очисні споруди, в деяких регіонах працює громадський електротранспорт. Атомні станції набирають потужність. Тривають роботи із відновлення живлення приватним споживачам. Про це повідомили у пресслужбі “Укренерго”, передає Інформатор.

“Дефіцит електроенергії в системі зберігається. Наразі це 30% від загального обсягу споживання. У зв’язку з цим в усіх областях України введені і планові, і аварійні графіки обмеження споживання. Просимо українців пам’ятати: якщо в будинку немає світла, це означає, що саме в цей момент працюють ремонтники”, – зазначили в компанії.

Згідно із плановими графіками, на Переяславщині 25 листопада світла має не бути в такі часові проміжки: із 8:00 до 12:00 та із 16:00 до 20:00. Однак, як йшлося вище, можливі аварійні відключення, у таких випадках цей графік не діятиме. Зокрема, на сайті ДТЕК Київські регіональні електомережі йдеться, що зараз в регіоні тривають екстрені відключення світла.

Нагадаємо, що в Переяславі є заклади, які працюють, попри відключення електроенергії. Повний перелік – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору