ЖИТТЯ

Куди сходити та що подивитись на вихідних у Переяславі: афіша заходів

Життя у Переяславі триває. Як можна провести найближчі п’ятницю та суботу?

У п’ятницю та суботу, 25 та 26 листопада, жителів Переяслава чекає кілька цікавинок. Ви зможете відвідати вже традиційну благодійну концертну програму та переглянути цікаві фільми. Також запрошуємо долучитись до мітингу-реквієму з нагоди роковин Голодомору. Інформатор зібрав усі свіжі анонси в одній публікації.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ “ЦІНА ПРАВДИ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 25 листопада, 14:00

Ціна: безкоштовно

У Переяславі знову організовують спільний перегляд кінофільму. Цього разу показують досить нову стрічку “Ціна правди”. Дозвольте собі поринути у історію Голодомору в Україні, фільм про яку зняли поляки спільно з Україною та Великою Британією. Цікавий та болючий сюжет не залишить вас байдужими.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ “ПОГРАБУВАННЯ МУССОЛІНІ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 25 листопада, 17:00

Ціна: безкоштовно

Ще одну захопливу кінострічку пропонує разом переглянути молодіжний центр “Зустріч”. Наприкінці Другої світової війни розмаїта група повстанців планує зухвале пограбування: вони полюють за скарбом Муссоліні, що зберігається в штабі фашистів у Мілані. Фільм “Пограбування Муссоліні” буде цікаво подивитись любителям чогось італійського.

БЛАГОДІЙНА КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА “НЕЗЛАМНІ”

Де: Переяслав, клуб мікрорайону Борисівка

Коли: 25 листопада, 17:00

Ціна: безкоштовно

Благодійний тур триває. Завітайте на благодійний концерт від Переяславського центру культури та мистецтв. Ви зможете не тільки насолодитись програмою, а й долучитесь до доброї справи, адже проходитиме збір коштів на підтримку Збройних сил України.

МІТИНГ-РЕКВІЄМ

Де: Переяслав, пам’ятний знак жертвам голодоморів у парку Григорія Сковороди

Коли: 26 листопада, 14:00

Ціна: безкоштовно

Вшануйте пам’ять загиблих, долучившись до мітингу-реквієму з нагоди 90-х роковин Голодомору 1923-1933 років в Україні.

Нагадуємо, що у рубриці “Улюблені місця Переяславщини” читачі Інформатора радять, де варто побувати. Про що йшлося в останній публікації, читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору