ГРОШІ

На Переяславщині громади планують витратити сотні тисяч гривень на дизельні генератори

Громади Переяславщини не залишаться без електропостачання. Вони закуповують генератори.

Масовані ракетні атаки з боку російських окупантів по критичній інфраструктурі, вочевидь, спонукають громади Переяславщини витрачати кошти на справді актуальні потреби. Згідно з ресурсами відкритих закупівель, протягом останніх днів у двох громадах колишнього району оголосили тендери на придбання дизельних генераторів. Про це повідомляє Інформатор.

Дівичківська сільська рада 18 листопада оголосила закупівлю двох дизельних генераторів потужністю не менше 12 кВт та ще двох потужністю не менше 18 кВт. Витратити на них планують щонайбільше 1 мільйон 490 тисяч гривень (390 тисяч на менш потужні та 1 мільйон 100 тисяч на потужніші). Прийом пропозицій триватиме до 26 листопада. Якщо тендер відбудеться і договір укладуть, поставити товар мають до 15 грудня.

Виконавчий комітет Циблівської сільської ради хоче придбати два дизельні генератори потужністю не менше 20 кВт за щонайбільше 900 тисяч гривень. Прийом пропозицій триватиме до 3 грудня. Поставити товар переможець торгів буде повинен протягом 20 днів після укладання угоди, але не пізніше кінця цього року.

Нагадаємо, що тиждень тому ми розповідали, на що планують витрачати гроші у Переяславській громаді. Деталі – за посиланням.

Підготував Віталій Усик

Фото тематичне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору