ЖИТТЯ

Інформатор вихідного дня: “Фокус Покус 2” повертає трьох сестер-відьом, готових помститися

“Інформатор вихідного дня” розповість про фільм “Фокус Покус 2”. Чому його варто подивитись?

У рубриці “Інформатор вихідного дня” розповідаємо про сімейну фентезі-комедію, під яку можна розслабитись в один із похмурих осінніх вечорів. “Фокус Покус 2” випустили у 2022 році, це продовження всім відомого фільму “Фокус Покус” 1993 року, в якому йдеться про трьох сестер-відьом. Про нього розкаже журналістка Інформатора.

За сюжетом у другій частині йдеться про містечко Салем, де проводили судові процеси над відьмами. Тут була найбільша концентрація їх. Сестри-відьми постійно полювали на дітей, щоб бути вічно молодими, але містянам вдалося їх зловити і стратити. Проте жодна відьма не вмирає остаточно.

Продовження публікації доступне лише для читачів, які підтримують Інформатор на Patreon. Переходьте за посиланням, натискайте “Стати патроном” та обирайте один із рівнів підписки (для цього матеріалу вистачить “Ти маєш знати більше”, але наполягаємо на рівні “Інформатор – це ми”). Ми вже підготували багато ексклюзивних матеріалів, які стануть доступними лише для вас.

Попередній матеріал цієї рубрики шукайте за посиланням. Там наша журналістка розповіла про популярний український фільм “Скажене весілля”.

Оксана Симоненко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору