ЖИТТЯ

Зникла дружина та ДТП: як минуло 26 листопада для поліції Переяслава

За добу 26 листопада переяславські поліцейські мали 11 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 26 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

15:07. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що з 24 на 25 листопада дівчина 17-ти років нанесла їй тілесні ушкодження. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Наразі проводять перевірку.

18:02. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що колишній чоловік без дозволу забрав дитину 2-х років. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Проводять перевірку.

18:49. Переяслав. Поліції повідомили, що в магазині три чоловіки поводять себе неадекватно. Прибувши на місце події, заявник повідомив поліції, що вказані особи пішли у невідомому напрямку. Обстеживши терииторію, поліціянти таких осіб не виявили.

19:48. Переяславське (Студениківська ТГ). Поліції повідомили про ДТП на трасі Київ-Харків. Відомо, що чоловік 2000 р.н., вибрав небезпечну швидкість, не впорався з керуванням автомобіля Renault та з’їхав в кювет. Внаслідок ДТП він отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій правого плеча та лівої кисті. Від госпіталізації відмовився. Відносно водія склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн). Подією займаються працівники поліції міста Березань.

19:59. Помоклі (Ташанська ТГ). Заявник повідомив поліції, що його дружина 1982 р.н., впродовж двох тижнів не відповідає на телефонні дзвінки, а місце її знаходження невідоме. Зі слів заявника, жінка поїхала до своєї сестри, а він перебуває в Донецькій області. Жінку знайшли.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Дем’янцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 25 листопада у Переяславі сталася ДТП. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору