ЖИТТЯ

Чоловік кричав у під’їзді, інший видавав себе за переселенця: як минуло 27 листопада для поліції Переяслава

За добу 27 листопада переяславські поліцейські мали 13 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 27 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:07. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Авто Volkswagen занесло на дорозі, воно перевернулось. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

10:01. Переяслав. Заявниця повідомила, що невідомі зранку зламали її сторінку в соцмережі та через неї просять перерахувати кошти. За цим фактом наразі проводять перевірку.

20:26. Переяслав. Поліції повідомили, що невідомий чоловік ходить по під’їзду та кричить, поводиться неадекватно. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили особу та доставили до місця проживання. Чоловік виявився жителем Переяслава.

22:08. Переяслав. Заявник повідомив, що до його будинку прийшов чоловік, представився переселенцем з Харкова. Поводився та спілкувався він підозріло. Поліціянти встановили, що це був житель Переяслава. Доставили його до місця проживання.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що 26 листопада на Переяславщині сталася ДТП. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору