Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

В університеті Переяслава влаштують онлайн-зустріч з Ділею: про що поговорять

В університеті Переяслава проведуть віртуальну зустріч з Едуардом Приступою (Ділею). Про що він розповість?

У середу, 30 листопада, об 11:00 напередодні 300-літньої річниці від дня народження Григорія Сковороди віртуальним гостем університету Переяслава стане Едуард Приступа (Діля). Він – генеральний директор, співзасновник та композитор проєкту “Аудіоказки Українською” з найбільшою колекцією аудіоказок, співак, мультиінструменталіст, викладач музики, продюсер, учасник гуртів ТНМК, НеДіля, АСТАРТА та інших. Про це повідомили на сайті вишу, передає Інформатор.

Ця онлайн-зустріч – одна з родзинок всеукраїнського марафону “Сковорода 300”. Під час неї Діля розповість про можливості, які дають технології для того, аби думка Григорія Сковороди зазвучала по-новому, та як використання мобільного застосунку “Аудіоказки Українською” і “Digital Inclusion” допоможе розвивати та популяризувати творчу спадщину Сковороди у цифровому світі.

Окрім цього, під час заходу виступить представниця ГО “Гордість нації” Олена Новікова, представники ДПУ “Міжнародний дитячий центр “Артек”, очільниця Центру Сковородинознавства УГСП Наталія Юхименко та інші сковородинознавці університету.

Долучитись можна на платформі Microsoft Teams за посиланням.

Нагадаємо, що до університету Переяслава нещодавно приїздив відомий психотерапевт Спартак Суббота. Про що він розповідав, читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору