ЖИТТЯ

Керівника апарату Бориспільської РВА підозрюють у шахрайстві

Керівника апарату Бориспільської РВА підозрюють у шахрайстві. Що відомо зараз?

Керівника апарату Бориспільської районної військової адміністрації викрили та повідомили про підозру за фактом шахрайства (ч. 4 ст. 190 ККУ). За даними слідства, посадовець вимагав від керівника товариства неправомірну вигоду за невжиття працівниками СБУ заходів в рамках кримінального провадження щодо накладення арешту на нерухоме майно та активи підприємства. Свої послуги він оцінив у 80 тисяч доларів. Про це повідомили на сайті Офісу Генерального прокурора, передає Інформатор.

Правоохоронці затримали його в ході контролю за вчиненням злочину в момент одержання коштів. Наразі вирішують питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування проводять слідчі територіального управління ДБР, розташованого у Києві, за оперативного супроводу співробітників Головного управління внутрішньої безпеки СБУ.

Нагадаємо, що на Переяславщині громади планують витратити сотні тисяч гривень на дизельні генератори. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору