ЖИТТЯ

Брат розбив сестрі носа, а квартирантка не заплатила за житло: як минуло 29 листопада для поліції Переяслава

За добу 29 листопада переяславські поліцейські мали 14 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 29 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:57. Переяслав. Керівниця магазину косметики на записах камер відеоспостереження виявила, що кілька днів тому невідомий чоловік викрав парфумерію на 700 гривень. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку.

11:27. Переяслав. Заявник повідомив, що його квартирантка не оплатила проживання та покинула квартиру у пошкодженому стані. Згодом у телефонній розмові він додав, що звернувся для інформування щодо можливого написання заяви.

15:45. Переяслав. Працівниця ломбарду повідомила, що знайомий чоловік погрожував їй фізичною розправою. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

19:59. Переяслав. Жінка повідомила, що її нетверезий агресивний брат стільцем розбив їй носа. За вказаною адресою поліціянтам двері не відчинили. Заявниця по телефону сказала, що у них все добре, а вдома нікого немає. Сусіди розповіли, що сім’я завжди поводиться адекватно, претензій до них ніколи не було.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Студениках (Студениківська ТГ) та Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 28 листопада у Переяславі на дівчат напав безпритульний собака. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору