ЖИТТЯ

На Переяславщині побільшало ДТП: як минуло 30 листопада для поліції

За добу 30 листопада переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 30 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:38. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про ДТП між авто Volkswagen та Audi. Учасники написали заяву про нерозгляд повідомлення, оскільки в ситуації розібрались самостійно.

14:59. Переяслав. Листоноша поскаржилась, що їй заважають працювати собаки, які кидаються на неї. А їхній власник на зауваження не реагує. Згодом від написання заяви відмовилась.

15:01. Циблі (Циблівська ТГ). Повідомили про ДТП між автомобілями ВАЗ та Ford. За цим фактом на одного з водіїв склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:13. Переяслав. Надійшло ще одне повідомлення про ДТП між двома автомобілями (марки не вказали). За цим фактом на одного з водіїв склали адміністративний протокол за статтею 124.

18:52. Переяслав. Заявник повідомив, що його сестра застрягла в ліфті. Поліціянти надали довідкову інформацію та номер диспетчерського центру міської ради для допомоги.

1 грудня, 1:57. Переяслав. Жінка повідомила, що її б’є чоловік. Під час телефонної розмови було чути плач дитини та крики чоловіка. Зрештою факт домашнього насильства не підтвердився. Заявниця сказала, що звернулась передчасно, не розібравшись в ситуації.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Циблях (Циблівська ТГ), Кавказі (Дівичківська ТГ) та Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що керівника апарату Бориспільської РВА підозрюють у шахрайстві. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору