ЖИТТЯ

У листопаді в Переяславі одружились 40 пар та народилося 22 дітей: статистика ДРАЦСу

Протягом листопада на Переяславщині одружилися 40 пар та народилося 22 немовлят. Детальна статистика народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей – у статистиці ДРАЦС.

З 1 по 30 листопада у Переяславі народилося 22 немовлят, з яких 11 хлопчиків та 11 дівчаток. Найпоширеніших імен для дівчаток не було, адже всі були різні, не повторювались, для хлопчиків – Матвій. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 40 пар. Наймолодшими нареченими стали чоловік 2002 р.н. та дружина 2003 р.н., а найстаршими – чоловік 1964 р.н. та дружина 1965 р.н. Найбільша різниця у віці серед одружених пар – 26 років (наречений 1969 р.н. та наречена 1995 р.н.). Розірвали шлюб дві пари. Один чоловік та одна жінка змінили прізвище.

Минулого місяця зареєстрували 93 смерті (45 чоловіків та 48 жінок). Найстаршою з померлих у Переяславі була 93-річна жінка, а наймолодшим – 28-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршою померлою була 94-річна жінка, а наймолодшим – 32-річний чоловік.

Нагадаємо, що ми підготували підбірку житла на Переяславщині. За скільки зараз можна купити будинок, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору