У прохолодну погоду хочеться чогось такого, що зігріє. Приготуйте теплий салат з кіноа, печерицями і броколі.
Салат з кіноа, печерицями і броколі стане ще смачнішим, якщо його підігріти. Приготовану кіноа змішують із підсмаженими печерицями, відвареною броколі та шпинатом, щоб вийшов смачний, теплий салат. Інформатор розповідає повний рецепт.
Інгредієнти:
- 200 г кіноа
- 200 г печериць
- 200 г броколі
- 50 г шпинату
- сіль за смаком
- чорний мелений перець за смаком
- 30 мл соняшникової олії
Приготування:
- Кіноа помийте, залийте водою, посоліть і зваріть до готовності, як позначено на упаковці.
- Печериці середнього розміру помийте, посоліть, поперчіть і цілими обсмажте в олії.
- Броколі помийте, розберіть на суцвіття і зваріть у підсоленій воді до напівготовності. Відкиньте на друшляк. Шпинат помийте і обсушіть.
- У глибокий салатник викладіть кіноа, зверху покладіть суцвіття броколі, смажені печериці і листочки шпинату. Полийте олією і подавайте теплим.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.