Салат нісуаз смачний, простий та корисний. Спробуйте приготувати.
Нісуаз – популярний салат прованської кухні. Свою назву він отримав на честь французького міста Ніцца, де його вперше приготували місцеві кухарі. В основі салату входять поживні та корисні продукти, тому всі інгредієнти гармонійно поєднуються. Але, як і у багатьох популярних страв, сьогодні існує безліч варіацій салату. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 2 курячі яйця
- 6 томатів
- 1 зубчик часнику
- 10 оливок
- пів пучка листя салату
- половина червоної цибулини
- 1 огірок
- 2 ст. л. консервованої квасолі
- 8 анчоусів
Приготування:
- Помийте 6 коктейльних томатів і розріжте на чотири частини. Викладіть їх в окрему миску й посипте сіллю.
- Листя салату помийте, висушіть паперовим рушником і порвіть руками або поріжте крупно.
- Візьміть цибулю та поріжте тонкими півкільцями. Огірок можете очистити від шкірки й теж порізати півкільцями.
- Візьміть салатник, викладіть у нього листя салату, порізаний огірок, цибулю, томати й чорні оливки. Додайте квасолю.
- Додайте в салат 8 анчоусів. Перемішайте й полийте оливковою олією.
- Натріть тарілку часником, викладайте в неї салат і зверху додайте яйця, розрізані на 4 частини.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.