ЖИТТЯ

7300 гривень для ЗСУ зібрали на факультеті університету Переяслава: що за них купили

Факультет університету Переяслава зібрав для ЗСУ грошову допомогу. Захисникам придбали необхідні речі та продукти.

Днями колектив факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі зробив внесок до підтримки Збройних сил України. На потреби захисників через ГО “Серця Переяславщини” передали допомогу в розмірі 7300 гривень. Про це повідомили на сайті університету, передає Інформатор.

За ці гроші захисникам придбали теплі рукавички, шкарпетки, цукерки, печиво, консерви, паштети, чай та каву. До цього всього додали ще й дитячий малюнок з Переяслава.

“Долучитися до спільної допомоги військовим мав можливість кожен охочий працівник і студент університету”, – зазначили на факультеті та додали, що й раніше викладачі та працівники робили “донати” на потреби наших військових.

Нагадаємо, що 8 грудня у Переяслав завітав народний депутат України Олександр Федієнко. Він провів лекцію про цифрову освіту для студентів університету.

Фото: сайт факультету

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору