ЖИТТЯ

У Переяславі затримали чоловіка, який хотів вдертись у “Пектораль”: що про це відомо

У Переяславі злодій намагався вдертися до готелю. Він пошкодив двері, вибивши скло.

12 грудня у Переяславі чоловік спробував вдертися до приміщення готелю “Пектораль”, однак, почувши звуки сирени, втік. Наряд реагування поліції охорони в Київській області отримав сигнал тривоги з готелю, який охороняє. За лічені хвилини прибув до нього та оглянув будівлю. Адміністраторка закладу, яка натиснула “кнопку тривоги”, вказала охоронцям напрямок руху зловмисника. Поліцейські оперативно розшукали та затримали порушника. Про це повідомили на сайті Управління поліції охорони в Київській області, передає Інформатор.

– Під час зовнішнього обстеження виявили розбите скло вхідних металопластикових дверей, – розповів начальник Бориспільського РВ УПО в Київській області, підполковник поліції Олександр Чорний. – На землі лежало покинуте злодійське знаряддя. Наряд реагування поліції охорони одразу вирушив на пошуки правопорушника. В результаті була затримана особа, схожа за прикметами на нашого злодія. На місце події була викликана слідчо-оперативна група Бориспільського відділу поліції.

Як йдеться у повідомленні, 38-річний зловмисник пояснив охоронцям, що намагався вдертися до приміщення, розбивши двері. Однак його зупинили звуки сирени, яка спрацювала. Крадій зрозумів, що викритий, а тому, у поспіху кинувши знаряддя, негайно втік.

Нагадаємо, що 11 грудня невідомі по телефону вимагали у жінки 28 тисяч гривень. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору