ЖИТТЯ

Як жителі Київщини можуть залишити свої враження про роботу “Пунктів незламності”

Жителі Київщини можуть надати зворотній зв’язок про роботу “Пунктів незламності”. Для цього потрібно заповнити Google-форму.

У Київській області наразі функціонує понад 400 “Пунктів незламності”. Вони є в усіх громадах області, їхня кількість збільшується щодня. Відвідувачі відтепер можуть залишити зворотній зв’язок щодо роботи пункту. Відгуки допоможуть виправити недоліки. Про це повідомили на сайті Київської обласної військової адміністрації, передає Інформатор.

Щоб повідомити про роботу “Пунктів незламності”, потрібно заповнити спеціальну Google-форму або зателефонувати на “гарячу лінію” Київської ОВА за номером (044) 363-07-34. Також відповідний QR-код має бути на кожній локації.

Пункти облаштовують в адміністративних будівлях, закладах освіти, бізнесу (АЗС, аптеки, магазини), наметах ДСНС, модульних спорудах тощо. Вони функціонують цілодобово та безкоштовно. У них, попри відключення електроенергії, має бути тепло, вода, мобільний зв’язок, інтернет, живлення для мобільних пристроїв тощо. Більшість із пунктів має генератори, запаси води та їжі, засоби гігієни.

Нагадаємо, що найближчі “Пункти незламності” можна знайти через Telegram-бот. Де вони розміщуються у Переяславі, дивіться тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору