ЖИТТЯ

“Укрпошта” пропонує придбати філателістичний абонемент на 2023 рік: які у ньому переваги

Колекціонери марок “Укрпошти” зможуть придбати філателістичний абонемент на 2023 рік. Як це зробити?

Для тих, хто збирає поштові марки України, “Укрпошта” пропонує придбати філателістичний абонемент. За певну плату “Укрпошта” зарезервує для покупця замовлену кількість марок, що планується до випуску у 2023 році, а він зобов’язаний її викупити. Про це йдеться у повідомленні “Укрпошти”, передає Інформатор.

Власники філателістичного абонемента можуть придбати продукцію, що випущена “Укрпоштою” після дати його оформлення. За філателістичним абонементом постачаються такі види продукції:

  • художні поштові марки в аркуші або поштовий блок,
  • конверт з погашенням “Перший день. Київ”,
  • немаркований художній конверт та листівка, що йдуть у комплекті.

Під час придбання філателістичного абонемента клієнт має право вибрати необхідну кількість наборів продукції – від одного до трьох.

Починаючи з 2023 року, усі власники такого абонемента, оформленого онлайн, отримуватимуть на свій email посилання на оплату нових поштових випусків. Ще однією новинкою для тих, хто живе в Україні, є те, що у 2023 році продукція буде безкоштовно надсилатися власнику абонемента відразу з введенням новинки в обіг. Оформити філателістичний абонемент у режимі офлайн можна буде лише на пів року. Після цього “Укрпошта” планує перевести усіх колекціонерів на онлайн-обслуговування.

“У 2023 році на колекціонерів очікують випуски на честь звільнення окупованих територій, українських дітей, у яких росія вкрала дитинство, відданості волонтерів, міст-героїв тощо. Та найочікуваніший випуск – на честь ПЕРЕМОГИ України! Власник філателістичного абонемента не має потреби вишиковуватися в черги та купувати “дефіцитні” випуски на вторинному ринку за шалені гроші. Тож переваги очевидні”, – йдеться у повідомленні “Укрпошти”.

Знижки у грудні

Передплатна кампанія на 2023 рік стартує у грудні 2022-го. До кінця місяця на філателістичний абонемент діятиме спеціальний тариф зі знижкою 20% – 480 грн/рік. Усі, хто побажає оформити передплату пізніше, впродовж 2023 року, заплатять 600 грн/рік.

Як придбати

Передплатити філателістичний абонемент можна онлайн на сайті “Укрпошти” вже зараз. А можна офлайн у філателістичних точках “Укрпошти” по всій Україні. Для цього потрібно заповнити паперовий бланк, вказавши свої персональні дані та вибравши необхідну кількість наборів продукції (аналогічно, як при оформленні онлайн).

Вартість філателістичного абонемента на пів року становить 300 грн та не залежить від місяця його оформлення. Впродовж 30 днів з дати надходження продукції в точку обслуговування власник зобов’язаний її придбати в повному обсязі згідно з раніше вибраною кількістю. Інакше філателістичний абонемент скасовується, а абонплата не повертається.

Нагадаємо, що до дня Збройних сил України “Укрпошта” випустила нові марки. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору