ЖИТТЯ

Повернення сина та дрова у квартирі: як минуло 14 грудня для поліції Переяслава

За добу 14 грудня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 14 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:21. Переяслав. Заявник повідомив, що невідомий чоловік прийшов до нього у двір та ходить у сараї. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Наразі проводять перевірку.

13:06. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її син, який зник кілька днів тому, повернувся, але знову збирається кудись іти. Зазначила, що в нього загострення шизофренії, перебуває на обліку у психлікарні. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що чоловік зрештою залишився вдома.

15:40. Переяслав. Жінка повідомила, що її сусід у квартирі рубає дрова та користується несправним пічним опаленням. За цим фактом правоохоронці наразі проводять перевірку.

16:17. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП на трасі Бориспіль-Дніпро. Вантажний бус Volkswagen з’їхав у кювет. Працівники поліції встановили, що автомобіль застряг на узбіччі та надали допомогу.

20:01. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що в її будинок проникли та викрали мобільний телефон. Вказала, що бачила, як втікали два відомі їй чоловіки, сіли у авто та поїхали. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 13 грудня на Переяславщині дві автівки злетіли з дороги, а ще дві допустили зіткнення. Деталі ДТП дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору