ЖИТТЯ

На Переяславщині дві автівки злетіли з дороги, ще дві зіткнулись: деталі ДТП

За добу 13 грудня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 13 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:14. Студеники (Студениківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення, що на трасі Київ-Харків сталась ДТП між вантажівкою DAF та автомобілем Opel. Водій DAF з Івано-Франківської області не надав перевагу в русі Opel і зіткнувся з ним. Внаслідок ДТП у водія автомобіля Opel перелом ноги. Його госпіталізували. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). 

16:26. Гречаники (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що з дачі невідомі викрали речі. За цим фактом наразі проводять перевірку.

16:37. Гречаники (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що невідомі злили з комбайна та трактора дизельне пальне. Наразі правоохоронці проводять перевірку.

18:01. Єрківці (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на трасі Бориспіль-Дніпро авто Renault Master злетіло з дороги. Працівники поліції надали допомогу водієві та забезпечили врегулювання дорожнього руху.

22:45. Переяслав. Заявник повідомив, що на авто Renault Megane злетів у кювет. За цим фактом поліція відібрала зяаву про нерозгляд ситуації.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі затримали чоловіка, який хотів вдертись у “Пектораль”. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору