ЖИТТЯ

На Переяславщині Mercedes Vito врізався у відбійник та злетів у кювет: постраждали водій та пасажири

За дві доби переяславські поліцейські мали 43 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 15 та 16 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 43 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

15 грудня, 11:50. Горбані (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що бабуся вчиняє домашнє насильство: у неадекватному стані справляє природні потреби в каструлі з продуктами та намагається побити членів родини. Прибувши на місце події поліціянти встановили, що заявниця страждає психічними розладами. Надана нею інформація не була правдивою.

16:03. Гланишів (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що на авто Honda Civic в’їхав в огорожу. О 16:24 до поліції надійшло повідомлення про скасування виклику.

16:15. Козлів (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП на трасі Київ-Харків. Водій автомобіля Mercedes Vito не впорався з керуванням, зіткнувся з дорожнім відбійником та заїхав у кювет. У результаті ДТП постраждав водій та троє пасажирів. Всіх доставили до лікарні Переяслава. В одного діагностували перелом кульшового суглобу, ще в одного – закритий перелом стегнового суглоба, в інших – закриті черепно-мозкові травми та струс головного мозку. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

22:57. Переяслав. Чоловік повідомив, що залишив авто на ремонт, а майстер не відповідає на дзвінки та не повертає автомобіль. Поліціянти встановили, що в ситуації учасники зрештою розібрались самостійно. Претензій морального та матеріального характеру ніхто ні до кого не має.

16 грудня, 7:02. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що авто IVECO в’їхало в блоки на дорозі. Ніхто не постраждав. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд.

14:00. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП біля автостанції. Зіткнулись автівки Lanos та Kia. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

14:30. Переяслав. Зіткнулись автомобілі Volkswagen та Opel Astra. Поліціянти відібрали заяву про нерозгляд повідомлення.

17:04. Переяслав. Межики повідомили, що до лікарні потрапив чоловік 1992 р.н., якого 15 грудня у Вінинцях (Циблівська ТГ) побив родич. У постраждалого – закритий перелом ступневого суглобу, садина на голові, забійна рана стегна. Зафіксували факт вживання алкоголю. Чоловік відмовився від написання заяви та пояснень.

19:48. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що у кафе перебуває чоловік у стані алкогольного сп’яніння, ображає гостей та лається. За цим фактом склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що НІЕЗ “Переяслав”, згідно з рішенням суду, придбав приміщення “Старого вертепу” незаконно. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору