ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік виявив предмет, схожий на гранату: що це було насправді

За добу 17 грудня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 17 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:49. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що помітив підозрілий предмет, схожий на гранату, який прив’язали до сітки паркану. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що це насправді була автомобільна деталь, яка виконувала функцію тримача для сітки.

13:08. Переяслав. Надійшло повідомлення, що авто Renault зіткнувся з припаркованим Audi й поїхав геть. За цим фактом згодом відібрали заяву про нерозгляд.

14:10. Переяслав. Заявниця повідомила, що з її банківської картки перерахували 305 та 185 гривень на інші картки. За цим фактом наразі проводять перевірку.

18:04. Переяслав. Заявник повідомив, що до його будинку проникли через вікно. Зазначив, що порядок речей в домі порушили. За цим фактом правоохоронці зібрали всі необхідні матеріали, проводять перевірку.

21:34. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що біля супермаркета йому погрожує чоловік. О 21:40 надійшло повідомлення, що він же тепер справляє природні потреби на вході до супермаркета та чіпляється до перехожих. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що конфлікт врегулювали мирним шляхом. Заявник від написання заяви та пояснень відмовився.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві Переяславі, по одній у Ковалині (Дівичківська ТГ) та Вовчкові (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 15 грудня на Переяславщині Mercedes Vito врізався у відбійник та злетів у кювет. Деталі дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору