ЖИТТЯ

Коли Київська область перейде на планові відключення світла

Яка ситуація з енергопостачанням на Київщині? Розповів Олексій Кулеба.

У Київській області спеціалісти продовжують відновлювати енергосистему після ракетного обстрілу 16 грудня. Регіон планують повернути до планових відключень світла вже у вівторок, 20 грудня. Про це в ефірі телемарафону розповів голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передає Інформатор.

“Внаслідок минулої масованої атаки рф у Київській області найбільше постраждало місто Біла Церква. Там вже відновлена електрика, вночі дали теплопостачання. У Бориспільському та Бучанському районах аварійні вимкнення через негоду. На місцях вже працюють енергетики для якнайшвидшого відновлення електрики”, – зазначив Кулеба.

За його словами, в області досі діють аварійні відключення. Без світла наразі понад 600 тисяч людей – такі обмеження надали в “Укренерго” (тобто населені пункти, у яких вимикають електроенергію, постійно змінюються). Але у вівторок ситуація в області може покращитися.

“Дві доби люди працюють цілодобово для того, щоб відновити подачу електроенергії. Планується, що ми повернемось до планових відключень десь на вівторок (20 грудня – ред.)”, – сказав Кулеба.

Нагадаємо, що в Переяславі є заклади, які працюють, попри відключення електроенергії. Повний перелік – за посиланням. А дізнатись найближчі “Пункти незламності” можна у Telegram-боті.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору