ЖИТТЯ

На Бориспільщині викрили чоловіка, який намагався незаконно вивезти дітей за кордон

На Бориспільщині чоловік організував незаконне вивезення дітей за кордон. Йому загрожує сім років позбавлення волі.

До поліції звернулась 38-річна жителька Бориспільського району, розповіла, що життям її та її дітей загрожують. 33-річний уродженець Лівії таємно від дружини організував незаконне вивезення спільних дітей 5 та 7 років до іншої країни. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Поліції Київської області.

Пособнику, який мав допомогти підробити письмову згоду матері для безперешкодного перетину через державний кордон України, зловмисник пообіцяв 1500 доларів.

Досудове розслідування проводять слідчі ГУ НП в Київській області за оперативного супроводу управління з боротьби з тероризмом Департаменту захисту національної державності СБУ.

Зловмиснику повідомили про підозру за фактом організації незаконного переправлення через державний кордон України, вчиненого щодо кількох осіб (ч. 2 ст. 332 ККУ). Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, що на Переяславщині чоловік кидався на свою матір з ножем. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору