ЖИТТЯ

Два десятки виступів, збір для ЗСУ та пропозиція: репортаж зі звітного концерту “Ми Незламні” у Переяславі

У Переяславі провели підсумковий концерт “Ми Незламні” творчих колективів Центру культури і мистецтв. Як це було?

23 грудня у другому корпусі Переяславського центру культури і мистецтв провели підсумковий благодійний концерт “Ми Незламні”. Місцеві творчі колективи та артисти показали свої таланти. Зал був переповнений, а атмосфера душевною. Інформатор розповідає деталі.

Протягом перших двох місяців повномасштабної війни працівники Центру культури і мистецтв займалися волонтерством – допомогою тим, хто змушений був залишити свої домівки, та підтримували бійців. 24 квітня, у Великдень, на сцені ЦКМ відбувся перший з початку вторгнення концерт для захисників. Зрештою за цей рік провели понад 127 різноманітних заходів, тобто у середньому один на кожні три дні, що на чверть більше ніж торік.

Звітний концерт тривав дві години. На ньому представили близько 20 яскравих виступів. Глядачів дивували танцювальні, вокальні, акробатичні, спортивно-бальні колективи, сольні виконання та театральні сценки. Також відкрили збір коштів для потреб Збройних сил України.

Не обійшлося без трепетних моментів. Під час сольного виступу співачки Юлії Ковалівської, глядацьку залу заповнили військові, а за мить на сцену з великим букетом червоних троянд вийшов її коханий, військовий Сергій. Він, стоячи на одному коліні, зробив їй пропозицію. Вона відповіла: “Так!”.

З привітальним словом виступила заступниця міського голови Переяслава Оксана Степаненко: “Дякую всім артистам, ви справді довели, що нестримні, невпинні і незламні. Дуже добре стояти, коли за спиною така армія культури. Зичу здоров’я, радощів, нових чудових номерів”.

Начальник відділу культури і туризму Переяславської міськради Валентин Шуткевич додав: “Нарешті у цьому храмі культури гамірно та вирує життя. Ми збираємось не заради веселощів, а заради того, аби зробити добрі справи і допомогти нашим захисникам”.

На концерті виступили такі учасники: театральна студія “Корифей”, Дарина Галенко, хореографічний колектив “Вольтаж”, Надія Томчук, ансамбль “Червона Калина”, бальна студія “Денс Вікторі”, Єлизавета Хондошко, вокальний ансамбль “Вербиченька”, вокальне тріо “Дівчата”, вокальний дует “Фреш”, зразкова хореографічна студія “Міраж”, Галина та Василь Заболотні, Юлія Ковалівська, Наталія Александрова, Ганна Ляч, музичний гурт “Драбадан”, студія конферансу “Акцент”.

Одні з найменших учасників дивували своєю гнучкістю

Вокальне тріо “Дівчата”

Галина та Василь Заболотні

Пропозиція руки та серця для Юлії Ковалівської

Ганна Ляч заспівала “Щедрик”

Гурт “Драбадан”

Зал був заповнений глядачами

Чоловічий вокальний ансамбль “Переяслав”

Ведуча заходу Влада Черненко

Працівників Переяславського центру культури і мистецтв привітала Оксана Степаненко

Нагадаємо, що у Переяславі встановили головну новорічну ялинку. Де саме та який вона має вигляд, дізнавайтесь за посиланням.

Яна Малишко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору