ЖИТТЯ

Коли святкувати Різдво: у “Дії” запустили нове опитування

У “Дії” з’явилося опитування про дату святкування Різдва. Воно триватиме до 30 грудня 2022 року.

У додатку “Дія” запустили опитування про дату святкування Різдва в Україні. Українці можуть проголосувати за 25 грудня чи 7 січня. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Інформатор.

“Міністр культури та інформаційної політики запропонував провести в застосунку опитування щодо дати святкування Різдва. Все більше українців зустрічають його 25 грудня. Так, як це робить більша частина світу. І так, як це було у 1918 році після проголошення незалежності Української Народної Республіки. Але також багато українців віддають перевагу старому стилю. І святкують Різдво 7 січня. Заходьте в “Дію” й обирайте свій варіант”, – йдеться у повідомленні.

Як проголосувати?

  • зайдіть у застосунок “Дія”
  • натисніть на “Послуги”
  • оберіть пункт “Опитування”
  • Виберіть дату святкування, якій надаєте перевагу, і все – ваш голос зарахований.

Наразі 139 224 тисячі людей (60%) проголосували за дату 25 грудня, 56 342 (24,29%) за 7 січня, 28 880 (12,45%) віддають перевагу обом датам святкування, та 7 510 (3,24%) не святкують Різдво.

Нагадаємо, що у “Дії” запустили нову послугу “єОселя”. Як отримати кредит на житло, читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору