ЖИТТЯ

У Переяславі жінка намагалась дати хабаря поліції, щоб допомогти своєму чоловікові

У Переяславі чоловік збрехав поліції, а його дружина намагалася дати хабаря. Обох притягнули до відповідальності.

25 грудня близько 16:00 чоловік із Переяслава 1962 р.н. повідомив поліції, що вбив дружину. Але наприкінці розмови сказав, що надав хибні дані. Його мова була не чіткою, викликав наряд. Прибувши на місце події, поліціянти підтвердили, що виклик хибний і почали складати адміністративний протокол на заявника. У цей час його дружина 1965 р.н. задля уникнення відповідальності чоловіка намагалась дати правоохоронцям хабаря. Про це Інформатору розповіли у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Жінка поклала тисячу гривень в кишеню поліціянта, це зафіксувала боді-камера. У підсумку на чоловіка склали адміністративний протокол за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб). Йому загрожує штраф від 3 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. А на жінку склали протокол за статтею 369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Це карається штрафом від 1000 до 4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від 2 до 4 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, що 23 грудня на Переяславщині водій намагався дати поліції хабаря. Деталі події – тут.

Фото – з інтернету

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору