ЖИТТЯ

Вибили зуб біля кафе, пошкодили колеса в ямі на дорозі: як минули вихідні для поліції Переяслава

За вихідні переяславські поліцейські мали 36 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 24 та 25 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 36 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

24 грудня, 10:21. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автівки Mazda та ВАЗ. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

14:26. Студеники (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що буянить її чоловік та кидається з ножем. За цим фактом зібрали матеріали, наразі проводять перевірку.

21:06. Переяслав. Поліції повідомили, що біля кафе виникла бійка між відвідувачами. Побили чоловіка заявниці, вибили йому зуб. За цим фактом відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

25 грудня, 14:34. Вовчків (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що селом бігає його дядько та погрожує оточуючим палицею. Зазначив, що ймовірно у того алкогольний делірій. Врешті чоловіка доставили до лікарні Переяслава для надання допомоги.

17:20. Веселе (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що на дорозі стоять 5 автомобілів з пошкодженими колесами, вони потрапили у велику яму на дорозі. Прибувши на місце події, поліціянти надали допомогу учасникам події та забезпечили безпеку дорожнього руху.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 23 грудня у Переяславі проводили небезпечні роботи біля історичного дерева. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору