ЖИТТЯ

Вантажівка у кюветі та шахрайство на 15 тисяч: як минуло 26 грудня для поліції Переяслава

За добу 26 грудня переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 26 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:34. Переяслав. Заявник повідомив, що припаркував авто біля будинку, але згодом не виявив його на місці. У поліції зазначили, що ця інформація не підтвердилась.

11:52. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Ford та Honda. Зрештою учасники події написали заяву про нерозгляд.

13:50. Дем’янці (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що з її банківської картки невідомі зняли 15 тисяч гривень. За цим фактом склали протокол за ч. 1 ст. 190 ККУ (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

15:47. Переяслав. Заявниця розповіла, що у під’їзді на сходах лежить сусідка в нетверезому стані. Додала, що вона “справила природню потребу під себе”. Прибувши на місце події, правоохоронці доставили жінку до місця проживання та передали рідним.

21:37. Переяслав. Заявник повідомив, що сталась  ДТП – вантажівка DAF з’їхала в кювет. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

22:14. Переяслав. Заявник повідомив, що о 21:00 його дружина виїхала з Києва до Переяслава на таксі, після чого перестала виходити на зв’язок. Додому до того часу не приїхала. Згодом стало відомо, що жінка знайшлась. Жертвою злочину не стала.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Пологах-Яненках (Циблівська ТГ) та Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі жінка намагалась дати хабаря поліції, щоб допомогти своєму чоловікові. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору