Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Чоловік проїхав на таксі на 300 гривень і не міг розплатитись: як минуло 27 грудня для поліції Переяслава

За добу 27 грудня переяславські поліцейські мали 12 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 27 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:04. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Peugeot та Volkswagen. Учасники події склали європротокол.

19:14. Переяслав. Чоловік поскаржився, що його сусід розпиває алкогольні напої з неповнолітніми, вони буянять та кричать. Конфлікт зрештою врегулювали мирним шляхом.

19:43. Переяслав. Водій таксі розповів, що чоловік скористався послугами на 300 гривень, але не може розрахуватись, бо всі його банківські картки були заблоковані. Конфліктної ситуації не виникло. Водій зателефонував для консультації.

21:49. Переяслав. Заявниця повідомила, що у магазині з її сумки викрали 20 тисяч гривень. Запідозрила свою невістку. За цим фактом поліціянти відібрали матеріали та проводять перевірку.

Нагадаємо, що 26 грудня поліції повідомили про зникнення 15 тисяч гривень із банківської картки. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору