ЖИТТЯ

Шахрайство на понад 14 тисяч та крадіжка газового балона: як минуло 28 грудня для поліції Переяслава

За добу 28 грудня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 28 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:56. Переяслав. Надійшло повідомлення, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння чіплявся до перехожого, за що “отримав в око”. Постраждалий від написання заяви та пояснень відмовився.

14:37. Переяслав. Патрульні зупинили авто з можливими ознаками підробки свідоцтва про реєстрацію. Наразі за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

17:30. Пологи-Чобітки (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що шахраї зняли з її картки 14500 гривень. За цією справою відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство).

18:13. Переяслав. Заявниця повідомила, що з її подвір’я викрали газовий балон. Запідозрила електрика. Правоохоронці провели огляд місця події, відібрали заяву. Наразі за цією справою триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Строкові (Студениківська ТГ) та Соснові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 27 грудня чоловік проїхав на таксі на 300 гривень і не міг розплатитись. Водій звернувся до поліції. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору