Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Зниклий безвісти син, шахрайство та наркотики: як минуло 4 січня для поліції Переяслава

За добу 4 січня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 4 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:54. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що з її банківської картки хтось зняв 1940 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

12:46. Переяслав. На центральній площі затримали чоловіка 1983 р.н., у якого виявили речовину, зовні схожу на канабіс. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

12:48. Переяслав. Жінка розповіла поліції, що її син 1985 р.н. 22 грудня зник безвісти під час виконання бойових завдань у Бахмутському районі Донецької області. Наразі за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

15:46. Переяслав. Заявник повідомив, що орендар приміщення без отримання згоди почав реконструкцію орендованого майна. Через це сталось значне пошкодження об’єкту. За цим фактом наразі триває перевірка.

21:27. Переяслав. У супермаркеті затримали чоловіка, який викрав товар на суму 500 гривень. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що 1 січня у жінки на робочому місці викрали гаманець. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору